Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јако голче на Жиру, тоа е местото каде никој не може да ја одбрани :zelen
Сандерленд пиј си каве пиј си тутун голот сам ќе си дојди (party) еднаш го поминаа центарот и падна гол.

Вест Хем имале две стативи не е можно среќа колку имаат Јунајтед (facepalm)
Лестер :frantic:frantic:frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ваков Јунајтед ако освои титула јас не гледам повеќе.
Лестер мајсторишта. Иако вториот гол беше офсајд чист ама ај.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Брајтон - Чарлтон нездрава утакмица. Брајтон примиле два гола за две минути уште на почеток, па после дале еден гол за 1-2. На крај даваат два гола за две минути и тепаат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Жиру се искупи за гревовите, по еден гол во двете мрежи. Ремзи ако промашеше и ова како таа шансата претходно требаше да го пратат на робија.
Марез хет трик, Лестер прв (плус најдобрите двајца стрелци се оттаму:frantic), Арсенал втор а.к.а екипите кои ги симпатизирам, not bad :sreken

Брајтон - Чарлтон нездрава утакмица. Брајтон примиле два гола за две минути уште на почеток, па после дале еден гол за 1-2. На крај даваат два гола за две минути и тепаат.

Ќе побарам хајлајс, печени се за ПЛ :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ремзи три чисти шанси имаше за гол, сам пред голманот. Му еам шупакот, само у голман шутира. Жиру (facepalm) им зема клин шит на своите. Волкот демек го пуштија второ полувреме, дури еднаш се избори за топка. Озил излишно е да се зборува што прави по терен.
Рамзи имаше еден многу јак потег кога помина меѓу двајца (y)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ремзи три чисти шанси имаше за гол, сам пред голманот. Му еам шупакот, само у голман шутира. Жиру (facepalm) им зема клин шит на своите. Волкот демек го пуштија второ полувреме, дури еднаш се избори за топка. Озил излишно е да се зборува што прави по терен.
Рамзи имаше еден многу јак потег кога помина меѓу двајца (y)

Јунајтед има куп клин шитови ама освен факторот среќа и де геа немаат ништо, нестварно е како не изгубија денес.
Оти бе таков хејт за велшкиот Исус :D
Ништо факат е дека на Арсенал титула можат да му одземат само повреди, ништо друго...да не беа 8776987 повреди сега ќе бегаше на Лестер барем 6 бода.

Вила имале ист скор како Дерби Каунти пред 6-7 сезони кога завршија со 11 бода на крај :rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па Вила и Сандерленд редно е да ја напушта лигата јас мислам. Којзнае колку сезони се извлекуваат последните две кола. Јако ќе биде Челзи да се замеша во борбата за излегување сезонава :rofl
Инаку не го хејтам велшанецот, ама факинг три пати сам пред голман да шутираш во голманот :eek Изгледа се надевал дека ако додаде доволно потенцијална енергија фрекфенцијата на топката и голманот ќе се изедначат и ќе имаат иста фаза и топката ќе премине преку голманот :rofl После ќе добиеше и Нобелова награда инстанто и на теренот ќе му ја доделуваа.:D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
:rofl:rofl:rofl Челзи-Борнмут 0-1, пред две три сезони некој да споменеше дека во лигашки меч ќе се деси вакво нешто ќе го запалеа на сред село :zelen

Или некој да предвидел дека Лестер ќе има ДУПЛО повеќе бодови во 15.коло од актуелниот шампион кој ќе се бори за опстанок :rofl
Јас скромно ќе кажам дека лани предвидов светла иднина за Лестер иако после смената на Пирсон мислев дека се` ќе оди во канализација, мило ми е што не бев во право, таљанот очигледно добро го искористи костурот кој го состави Пирсон и бранот на самодоверба после ненормалната серија со која изборија опстанок лани.

На мечот Арсенал-Сандерленд беше забележан мега-флопот Борини кој уште еднаш ја докажа својата тотална бескорисност, дури и напраи кикс после кој замалку Ремзи ќе дадеше гол. Како е можно ликот уште да се мота во ПЛ :x

Се забележува голем напредок кај Озил, кога дојде во Арсенал се влечеше како црево, тешка мрза и губеше дуели а обично се активираше само при позитивен резултат. Сега е како друг играч се адатпира на ПЛ темпо плус има доста слобода која ја користи на добар начин, знае да намести центаршут на глава, да расцепи одбрана со пас и слични финти. Ако Арсенал освои постои голема шанса да е играч на годината во ПЛ.
Проблемот е во Казорла, среќа што се повреди, очигледно не му се игра повеќе а ако не му се игра нема потреба да е член на Арсенал.
Друг проблем се центаршутевите, тотално се ужасни сите освен Озил, топки во трибини во аут или килави полуниски уфрлања...штета за Сања тој знаеше да се убаци и да намести ама откгоа замина од Арсенал се претвори во зомби.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence