Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Јако голче на Жиру, тоа е местото каде никој не може да ја одбрани :zelen
Сандерленд пиј си каве пиј си тутун голот сам ќе си дојди (party) еднаш го поминаа центарот и падна гол.

Вест Хем имале две стативи не е можно среќа колку имаат Јунајтед (facepalm)
Лестер :frantic:frantic:frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
Брајтон - Чарлтон нездрава утакмица. Брајтон примиле два гола за две минути уште на почеток, па после дале еден гол за 1-2. На крај даваат два гола за две минути и тепаат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Жиру се искупи за гревовите, по еден гол во двете мрежи. Ремзи ако промашеше и ова како таа шансата претходно требаше да го пратат на робија.
Марез хет трик, Лестер прв (плус најдобрите двајца стрелци се оттаму:frantic), Арсенал втор а.к.а екипите кои ги симпатизирам, not bad :sreken

Брајтон - Чарлтон нездрава утакмица. Брајтон примиле два гола за две минути уште на почеток, па после дале еден гол за 1-2. На крај даваат два гола за две минути и тепаат.

Ќе побарам хајлајс, печени се за ПЛ :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
Ремзи три чисти шанси имаше за гол, сам пред голманот. Му еам шупакот, само у голман шутира. Жиру (facepalm) им зема клин шит на своите. Волкот демек го пуштија второ полувреме, дури еднаш се избори за топка. Озил излишно е да се зборува што прави по терен.
Рамзи имаше еден многу јак потег кога помина меѓу двајца (y)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Ремзи три чисти шанси имаше за гол, сам пред голманот. Му еам шупакот, само у голман шутира. Жиру (facepalm) им зема клин шит на своите. Волкот демек го пуштија второ полувреме, дури еднаш се избори за топка. Озил излишно е да се зборува што прави по терен.
Рамзи имаше еден многу јак потег кога помина меѓу двајца (y)

Јунајтед има куп клин шитови ама освен факторот среќа и де геа немаат ништо, нестварно е како не изгубија денес.
Оти бе таков хејт за велшкиот Исус :D
Ништо факат е дека на Арсенал титула можат да му одземат само повреди, ништо друго...да не беа 8776987 повреди сега ќе бегаше на Лестер барем 6 бода.

Вила имале ист скор како Дерби Каунти пред 6-7 сезони кога завршија со 11 бода на крај :rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
Па Вила и Сандерленд редно е да ја напушта лигата јас мислам. Којзнае колку сезони се извлекуваат последните две кола. Јако ќе биде Челзи да се замеша во борбата за излегување сезонава :rofl
Инаку не го хејтам велшанецот, ама факинг три пати сам пред голман да шутираш во голманот :eek Изгледа се надевал дека ако додаде доволно потенцијална енергија фрекфенцијата на топката и голманот ќе се изедначат и ќе имаат иста фаза и топката ќе премине преку голманот :rofl После ќе добиеше и Нобелова награда инстанто и на теренот ќе му ја доделуваа.:D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
:rofl:rofl:rofl Челзи-Борнмут 0-1, пред две три сезони некој да споменеше дека во лигашки меч ќе се деси вакво нешто ќе го запалеа на сред село :zelen

Или некој да предвидел дека Лестер ќе има ДУПЛО повеќе бодови во 15.коло од актуелниот шампион кој ќе се бори за опстанок :rofl
Јас скромно ќе кажам дека лани предвидов светла иднина за Лестер иако после смената на Пирсон мислев дека се` ќе оди во канализација, мило ми е што не бев во право, таљанот очигледно добро го искористи костурот кој го состави Пирсон и бранот на самодоверба после ненормалната серија со која изборија опстанок лани.

На мечот Арсенал-Сандерленд беше забележан мега-флопот Борини кој уште еднаш ја докажа својата тотална бескорисност, дури и напраи кикс после кој замалку Ремзи ќе дадеше гол. Како е можно ликот уште да се мота во ПЛ :x

Се забележува голем напредок кај Озил, кога дојде во Арсенал се влечеше како црево, тешка мрза и губеше дуели а обично се активираше само при позитивен резултат. Сега е како друг играч се адатпира на ПЛ темпо плус има доста слобода која ја користи на добар начин, знае да намести центаршут на глава, да расцепи одбрана со пас и слични финти. Ако Арсенал освои постои голема шанса да е играч на годината во ПЛ.
Проблемот е во Казорла, среќа што се повреди, очигледно не му се игра повеќе а ако не му се игра нема потреба да е член на Арсенал.
Друг проблем се центаршутевите, тотално се ужасни сите освен Озил, топки во трибини во аут или килави полуниски уфрлања...штета за Сања тој знаеше да се убаци и да намести ама откгоа замина од Арсенал се претвори во зомби.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence