Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ајде да додајме радио ке биди нешто новои интересно.. во одредени часа јс ке пушта мреге , некој ке пушта рап некој македонска музик.. ке си слушаме нешто дури кисниме на форумот... поинтересно ке биди така...
A да отворам една тема црнобело радио (во музика)и секој ден различен член да става песни? На пр. да се пријават 7 кај мене тие што ќе сакаат и да одредеме кој ден кој да објавува.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
A да отворам една тема црнобело радио (во музика)и секој ден различен член да става песни? На пр. да се пријават 7 кај мене тие што ќе сакаат и да одредеме кој ден кој да објавува.
еден предлог окулу радиото... има една страна лисен то мај радио од дома да си пушташ музка преку њинамп и сите шо го иумаат линкот ке можа тда го слушаат.. мисла мдека ке биди добра идеја да се имплементира тоа овде...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Админи, да прашам нешто:)

Може ли бројот на мислењата на една страна да се намали од 20 на 15-16?
Многу е долга страната со 20, малку непрегледно ми изгледа. Додека ги прочитам сите....

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Да има подфорум Дом и градина, а постоечкиот Дом и семејство да биде само Семејство. И онака сите теми се од таа област.

Во новиот Дом и градина би имало теми за уредување на домот и градината. Еве јас се нафаќам да придонесам со значителен број теми.

Поздрав дечки.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Да се смени модераторот во Поезија и Проза, да заживе подфорумот во вистинско светло, додека не се претворил во собиралиште на теми од Развигорче.

lady_blue , She ili Реми би биле одлични во тоа...
Фала многу и пријатно!

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Предлог имам да стаите скин да може да избереме барем плус уште еден некој темен и мрачен. Поздрав и поправ

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Дефинитивно мора да се среди креативно катче - форум Поезија и Проза и да добие подобра прегледност.
Во спротивно со секое отварање на нови теми, ќе настане хаос и дупликати со што форумот ќе изгуби членови кои убаво творат и пишуваат.

• Ми се допаѓа
Реакции: She and True_Blood

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Предлог: Кога некој ќе кликне на : Што е ново? Да ги отвори најновите теми,а не најновото мислење. Попрегледно ќе е, баш ме праша еден член за ова,кај да види кои се најнови теми без да прегледува се одново.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Предлог: Кога некој ќе кликне на : Што е ново? Да ги отвори најновите теми,а не најновото мислење. Попрегледно ќе е, баш ме праша еден член за ова,кај да види кои се најнови теми без да прегледува се одново.
Најновите теми се прикажуваат на насловната на форумот десно.