Може,иди кликни да не ти стигаат известувања од таа тема (не ја надгледувај темата).Може некако да се направи да не се прикажуваат новите мислењата од Играчница? Досадно е стварно.
Може,иди кликни да не ти стигаат известувања од таа тема (не ја надгледувај темата).Може некако да се направи да не се прикажуваат новите мислењата од Играчница? Досадно е стварно.
Не ни надгледувам некоја, чувај боже. Мислев во нови мислења да не се прикажуваат мислењата од Играчница.Може,иди кликни да не ти стигаат известувања од таа тема (не ја надгледувај темата).
Влези во темата и кликни десно на почетокот на темата -не ја надгледувај темата.Не ни надгледувам некоја, чувај боже. Мислев во нови мислења да не се прикажуваат мислењата од Играчница.
Ме зафркаваш ли? Како можам да кликнам не ја надгледувај кога јас не сум кликнал за да ја надгледувам.Влези во темата и кликни десно на почетокот на темата -не ја надгледувај темата.
Е не може така,и онака не ја отвараш темата не знам што се буниш.Ме зафркаваш ли? Како можам да кликнам не ја надгледувај кога јас не сум кликнал за да ја надгледувам.
Зборот ми е, кога некој ќе пише нешто во играчница да не се појавува во листата на нови мислења. Поубаво да објаснам не знам.
Онака прашав дали може некако да се направи.Е не може така,и онака не ја отвараш темата не знам што се буниш.
Одамна зборевме дека бројките се лоши и верувам затоа ги тргнаа. Кога се гледаат некакви бројки форумот постанува поле за борба каде „победува“ оној со појаки статистики, а на сметка на тоа трпи форумот затоа што пишувањето постанува трка по лајкови. Неколкумина бевме и против името на копчето „ми се допаѓа“, ама ете остана така.Може некако да се направи да пишува под никовите колку мислења и лајкови има членот, кога е зачленет? И тоа.
Одамна зборевме дека бројките се лоши и верувам затоа ги тргнаа. Кога се гледаат некакви бројки форумот постанува поле за борба каде „победува“ оној со појаки статистики, а на сметка на тоа трпи форумот затоа што пишувањето постанува трка по лајкови. Неколкумина бевме и против името на копчето „ми се допаѓа“, ама ете остана така.
Ако сакаш да видиш кој колку мислења и лајкови има клик на никот и имаш статистики.