Нејчам книга на поклон, сакам само предлог на воена книга.......по можност руска. фала, топ сте, кисс
p) без да се заљуби. Но, доаѓа Јозо и го прекршува правилото па се заљубува во Јозо, кој дошол во Јошивара за да ги заборави сите минати моменти.. И така двајцата почнуваат заеднички и нов живот.
)
Дух - Ју Небсе и Месечевиот камен - Вилки Колинс...ми ги препорача другар, за оваа првава сум слушнала ама за вторава и не баш, така да не знам што се дешаваНејчам книга на поклон, сакам само предлог на воена книга.......по можност руска. фала, топ сте, кисс

На запад ништо ново (All quiet on the western front) - Ерих М. Ремарк, не е руска, германска е ама добраНејчам книга на поклон, сакам само предлог на воена книга.......по можност руска. фала, топ сте, кисс

помината ми еНа запад ништо ново (All quiet on the western front) - Ерих М. Ремарк, не е руска, германска е ама добра![]()
од поодамна 
Ја обожавам Џули Џејмс, има прекрасна смисла за хумор, а патем иако се работи за чик литература, приказните на нејзините книги не се "празни". Претходно ги имам прочитано Само најсекси маж кој постои и Нека победи подобриот, и кога дознав дека има нов наслов од истата авторка преведен на македонски, веднаш ја набавив книгава. И не згрешив, уживав додека ја читав! Топла препорака за сите(посебно за женскиот пол)