Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Да прашам дали има опција во инбокс да не добивам пораки со навредливи содржини повеќе од типчево?
http://forum.crnobelo.com/members/paypay1.2295/

Моментално ми паѓа на ум да ја отвориш последната конверзација од него, да кликнеш горе на „Напушти ја конверзацијата“ и да избереш да ги игнорираш идните пораки, со што конверзацијата ќе остане избришана. :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Моментално ми паѓа на ум да ја отвориш последната конверзација од него, да кликнеш горе на „Напушти ја конверзацијата“ и да избереш да ги игнорираш идните пораки, со што конверзацијата ќе остане избришана. :)
Да, штотуку го направив тоа. Фала сепак. П.С. Лажен профил е тоа :)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093

така пак ке може нова порака да и прати, да започне нова конверзација ...
мислам дека има опција да го игнорира тој член, да не прима никакви известувања и пораки од него ...

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
така пак ке може нова порака да и прати, да започне нова конверзација ...
мислам дека има опција да го игнорира тој член, да не прима никакви известувања и пораки од него ...
Каде е таа опција? Малку помош...

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Каде е таа опција? Малку помош...

Отвори го линкот од неговиот профил што си го постирала кога го поставуваше прашањето, и барај го копчето „игнорирај“, малку горе-десно од полето кајшто можеш да му оставаш коментари на профил. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Natenceto
Статус
Затворена за нови мислења.