Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Се извинувам вака што упаѓам но ако се врати темата на еден начин се отвара пандорината кутија за препукување меѓу членови. Мислам дека ако веќе се врати, да се спушти нивото на толеранција и ако се увиди на време за започнување на конфликт, да се делува немилосрдно, според точка 9 од правилникот на форумот.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Подфорумот Општи муабети е пренатрупан со „важни“ теми. Мислам дека треба малку чистка за подобра прегледност.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and alba

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Подобро е, иако рецимо темата „каде е темата“ е подобро да седи во овој подфорум бидејќи се работи за истиот. Но ова е само предлог :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Зошто темата впечатоци за членови е во канта?
Ако некои членови не знаат како да користат одредена тема не е решение да се бришат темите.
Зарем не го гледате тоа?
Подобро решение е да се најде начин како да си знаат членовите што се смее а што не.
А не за некои едно е дозволено а за некого не.Со тоа се прават само раздори и поделби.

Бај д веј ако веке ми одговорете на оваа прашање да ве потсетам дека над ова имам поставено уште едно.
Ви благодарам :)
Темава ќе се врати кога ќе бидат исчистени оф топиците, имам многу за учење и така да немам многу време, ама ќе гледам до вечер да биде вратена. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Темава ќе се врати кога ќе бидат исчистени оф топиците, имам многу за учење и така да немам многу време, ама ќе гледам до вечер да биде вратена. :)
Благодарам на одговорот Сарче :*
се надевам дека ке ми одговорите и на другото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Прашав во самата тема кај што ми ги нема мислењата,но еве да прашам и овде.

Се работи за моите мислења што ги имав ставено во темата форумски цитати.
Како што вели воведот на темата,мене тие цитати ме имаа подигнато од столчето.

"Тука можете да ги ставате оние мислења кои буквално ве имаат оставено со подотворена уста, подигнато од столчето.... во кратко, оние кои вреди да се подзамисли човек."

Ако не друго,барем заслужував одговор,без разлика каков.
Во таа темамислењата ги избришал админот, јас порано немав право таму да бришам, така да не можам да ти дадам одговор на ова прашање. НАјверојатно се избришани бидејќи се биле оф топици или пак некоја навреда.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во таа темамислењата ги избришал админот, јас порано немав право таму да бришам, така да не можам да ти дадам одговор на ова прашање. НАјверојатно се избришани бидејќи се биле оф топици или пак некоја навреда.
Сакам да знам ако е навреда со што сум навредила и кого.а ако е офф топик веке образложив во согласност со она што се бара во воведот на темата.

Статус
Затворена за нови мислења.