На сред тема напишав.Никаде не спомнав автоматски пораки.Kога ќе ме опомене има автоматизирани пораки кои не ги испраќа модератор.
На сред тема напишав.Никаде не спомнав автоматски пораки.Kога ќе ме опомене има автоматизирани пораки кои не ги испраќа модератор.
На сред тема напишав.Никаде не спомнав автоматски пораки.
значи дека си онлајн, ама статусот не ти е видлив за другитеШто значи тај црвена тачка десно горе од мој аватар ?
Океј тенкс, ја мислеше нешто као црвен картон, нешто као задња опомена пред искључење : )значи дека си онлајн, ама статусот не ти е видлив за другите
па ти беше индиец со аватар....та црвената точка значиТ дека си...One little Indiana BoyШто значи тај црвена тачка десно горе од мој аватар ?
напиши во темата, па ќе ги префрлиме во соодветнакако да префрлам теми на пр.од поезија нешто што сум го прочитала ,во СКП да би напишала коментар и да не ја кварам шемата
Може само некој од администрација, обичен член не може.Моментално сум уклучена од мобилен и не се гледаат сите опции сакам да прашам дали може да се избрише тема која си ја ззапочнал