и кај мене е така ,ваљда њу лук,појма неамОтвори ја прикачената датотека 11385
Зошто вака стојат „Ми се допаѓа“ и „Одговори“, а не едно до друго? Или само кај мене е вака?
Отвори ја прикачената датотека 11385
Зошто вака стојат „Ми се допаѓа“ и „Одговори“, а не едно до друго? Или само кај мене е вака?
Кај мене си е ОК Пробајте со друг пребарувач.и кај мене е така ,ваљда њу лук,појма неам
Отвори ја прикачената датотека 11385
Пробајте со бришење на кеш и колачина , кај мене не е така како кај вас.. или пак видета да не случајно сте растегнале или собрале прозорец па да е малку помешано...и кај мене е така ,ваљда њу лук,појма неам
Кога би ти одговорил-а на одредено прашање или кога би те опоменил-а на сред тема,како ке видиш ако го игнорираш тој член од персоналот?Сакам да прашам зошто не може да игнорираш член од персоналот? Сакам да игнорирам некого и не сакам да ги читам тие мислења или да ми стигаат известувања од тој член иако е член од персоналот.
Kога ќе ме опомене има автоматизирани пораки кои не ги испраќа модератор.Кога би ти одговорил-а на одредено прашање или кога би те опоменил-а на сред тема,како ке видиш ако го игнорираш тој член од персоналот?