Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
untitled..png

Зошто вака стојат „Ми се допаѓа“ и „Одговори“, а не едно до друго? Или само кај мене е вака? :unsure

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Здраво, имам проблем кога разгледувам некоја тема и сакам да оставам коментар. Откако ќе направам испрати мислење ми покажува ,, Се случи некоја грешка обидете се повторно ,, и наеднаш ми вели морате да се најавите на форум а веќе го направив тоа инаку како ќе коментирав. Ова веќе неколку дена ми се случува , особено ако пишувам подолг коментар и на крај ништо ....,( плис хелп :) Незнаев каде да пишам , незнам ни дали е у правила тема стаено прашањево.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Отвори ја прикачената датотека 11385

Зошто вака стојат „Ми се допаѓа“ и „Одговори“, а не едно до друго? Или само кај мене е вака? :unsure
и кај мене е така ,ваљда њу лук,појма неам :cool::unsure
Кај мене си е ОК :) Пробајте со друг пребарувач.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Отвори ја прикачената датотека 11385

и кај мене е така ,ваљда њу лук,појма неам :cool::unsure
Пробајте со бришење на кеш и колачина , кај мене не е така како кај вас.. или пак видета да не случајно сте растегнале или собрале прозорец па да е малку помешано...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Опомена---->казнени поени
одреден број казнени поени------>бан

ниту се двојни аршини, ниту некој е против некој намерно
сите имате/ме право да пишувате/ме тоа што мислите/ме и така како што мислите/ме
секој сам одлучува колку му значи да се придржува не само до правилата на форумот,ами и до правилата на пристојно однесување
толеранција имало и ќе има и понатака
но
секогаш постои одредена граница
и секој од нас добро знае кога таа граница ја преминува
без оглед дали ќе си го признае тоа или не.
ова се однесува на сите, вклучувајќи ме се разбира и мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu and slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сакам да прашам зошто не може да игнорираш член од персоналот? Сакам да игнорирам некого и не сакам да ги читам тие мислења или да ми стигаат известувања од тој член иако е член од персоналот.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да прашам зошто не може да игнорираш член од персоналот? Сакам да игнорирам некого и не сакам да ги читам тие мислења или да ми стигаат известувања од тој член иако е член од персоналот.
Кога би ти одговорил-а на одредено прашање или кога би те опоменил-а на сред тема,како ке видиш ако го игнорираш тој член од персоналот?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кога би ти одговорил-а на одредено прашање или кога би те опоменил-а на сред тема,како ке видиш ако го игнорираш тој член од персоналот?
Kога ќе ме опомене има автоматизирани пораки кои не ги испраќа модератор.

Статус
Затворена за нови мислења.