По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
По доста глупости на почетокот, ќе ја паметам зошто за прв пат се вљубив, годинава ќе се верам како што одат работите и дефинитивно најнервозната година

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Некако баксизна година ми беше.Се надевам наредната ќе биде подобра.Како и да е таа не е бар престапна.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Унапредувањето на работа,нов автомобил,честите поправки на стариот :giggle.....зачленувањето на форумов и запознавањето на најмалку четири прекрасни личности во него,петтата односно првата посебно прекрасна.....реновирањето на станот....три четири патувања вон државата...и едно големо и долго затишје пред моменталнава бура.
повеке не ми текнува.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Стекнување нови пријателства, нови познанства, се заљубив, патување надвор од државата, на одмор на сите 3 напи езера, мини екскурзија низ државата, волонтер на црвен крст, натпревар прва помош, зачленувањето на форумот... Последното многу работи смени во мојот живот (секако во позитивна смисла.) :)

Мене супер ми беше годинава, наредната се надевам ќе биде уште подобра.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Раскинувањето со девојчето што најмногу го сакав, роденденот мој поминат незаборавно, прошетката до Бугарија, матурската, тоа што научив да местам Рубикова коцка, тргнувањето на факултет и стекнувањето нови пријателства.

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
изминатата година ќе ја памтам по неколкуте патувањата надвор од државата (посебно патувањето со мојата најдобра другарка), и по најубавите роденденски подароци досега... 2013 очекувам да биде повозбудлива :)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed