Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
По доста глупости на почетокот, ќе ја паметам зошто за прв пат се вљубив, годинава ќе се верам како што одат работите и дефинитивно најнервозната година
Унапредувањето на работа,нов автомобил,честите поправки на стариот .....зачленувањето на форумов и запознавањето на најмалку четири прекрасни личности во него,петтата односно првата посебно прекрасна.....реновирањето на станот....три четири патувања вон државата...и едно големо и долго затишје пред моменталнава бура.
повеке не ми текнува.
Стекнување нови пријателства, нови познанства, се заљубив, патување надвор од државата, на одмор на сите 3 напи езера, мини екскурзија низ државата, волонтер на црвен крст, натпревар прва помош, зачленувањето на форумот... Последното многу работи смени во мојот живот (секако во позитивна смисла.)
Мене супер ми беше годинава, наредната се надевам ќе биде уште подобра.
Раскинувањето со девојчето што најмногу го сакав, роденденот мој поминат незаборавно, прошетката до Бугарија, матурската, тоа што научив да местам Рубикова коцка, тргнувањето на факултет и стекнувањето нови пријателства.
изминатата година ќе ја памтам по неколкуте патувањата надвор од државата (посебно патувањето со мојата најдобра другарка), и по најубавите роденденски подароци досега... 2013 очекувам да биде повозбудлива