Последен гледан филм со рецензија

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
го имам гледано :sreken
и тоа заради 50 сент го симнав...:unsure

Очекував повеќе глума од 50 Сент али ништо. :( Иначе и овој е добар глумец, има во доста јаки филмови глумено. Еден од нив е и мојот омилена Death Race.
Немој да кажеш дека не си го гледала. :rofl

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Очекував повеќе глума од 50 Сент али ништо. :( Иначе и овој е добар глумец, има во доста јаки филмови глумено. Еден од нив е и мојот омилена Death Race.
Немој да кажеш дека не си го гледала. :rofl

Со Џејсон Статхам(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Со Џејсон Статхам(inlove)

Тој е со Лук Грос, првиот е со Џејсон Стејтам. Иначе двојката е доста јак. Особено на крај со саундтракот кога Франкештајн ќе излегува од кола. Пиши на јутјуб саундтрак Дед Рејс и слуши го саундтракот. Јас се ежам на тој саундтрак, најак до сега што сум го слушнал од некој филм. А после него е тој и од првиот дел. :D Ако не си го гледала двојката, многу си пропуштила.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
the-tourist-pic.jpg
Elise (Анџелина Џоли) седи до еден американски турист, Френк (Џони Деп), во воз кој вози до Венеција. Таа го избра како мамка, но подоцна се открива дека дека тој е нејзиниот љубовник кој се бара од страна на полицијата. Не само што ќе треба да се избегне полицијата, но исто така и мафијаш чии пари нејзиниот љубовник украл.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Отвори ја прикачената датотека 9620
Elise (Анџелина Џоли) седи до еден американски турист, Френк (Џони Деп), во воз кој вози до Венеција. Таа го избра како мамка, но подоцна се открива дека дека тој е нејзиниот љубовник кој се бара од страна на полицијата. Не само што ќе треба да се избегне полицијата, но исто така и мафијаш чии пари нејзиниот љубовник украл.

Е стварно добар филм.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Сите филмови на Деп се добри, веројатно затоа и ми е омилен актер. :giggle

Сега новиот со вампирите исто така ќе биде добар. Хорор-комедија. Веќе многу такви прават. А и Џони Деп не е за озбилен хорор. :D

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
MV5BMTU1MTg1NjMzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzkwNDYwNQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg
Филмов е мамата у п***а :D. Со девојка ми, преска го изгледавме во еден здив.
Планина, осамено место и две семејства. Навидум нормална прослава и стандардни семејни односи. Но наеднаш децата скренуваат... језиви сцени, крвишта, набодувања на врата и сл. Дефинитивно филмов заслужува литро сок, и мнооооогууу чипс.

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми