Зошто баш женско? Претпоставувам дека ти е срам и непријатно од маж, но далеку се понежни од жените гинеколози.Ми треба број од некој гинеколог ама да е женско
Зошто баш женско? Претпоставувам дека ти е срам и непријатно од маж, но далеку се понежни од жените гинеколози.Ми треба број од некој гинеколог ама да е женско
Индивидуално е тоа со дали е понежен или погруб, но претежно се погруби и побезобразни, зависи каква пациентка ќе им дојде...однесувањето по автоматизам им се менува во нежен гинеколог кога ќе видат згодна цуца со подвезици.Зошто баш женско? Претпоставувам дека ти е срам и непријатно од маж, но далеку се понежни од жените гинеколози.
Индивидуално е тоа со дали е понежен или погруб, но претежно се погруби и побезобразни, зависи каква пациентка ќе им дојде...однесувањето по автоматизам им се менува во нежен гинеколог кога ќе видат згодна цуца со подвезици.
Јас сум за женски гинеколог, полесно и без срамување можеш да си направиш моабет
Имаш во поликлиника Ѓ.Петров, во Букурешт, на секое ќоше..зарем немаш избрано до сега матичен гинеколог?Некој да ми даде број од некој гинеколог,немора да е женско
Некоја што била да ја прашам нешто да одење на гинеколог
Од каде ти идејата дека маж гинеколог не си ја сфаќа сериозно работата?Ne bi odela kaj maski ginekolog. Ne ja sfacaat seriozno rabotata i nema da se cuvstvuvam slobodno da prasam nekoi raboti.