Ние сите општо и за нас напишавме на темава, а и не е убаво некого да покажуваш со прст дека се е со некој/а од друга вера сфаќаш?Pa svak ima pravo na svoe mislenje.
zatoj ne treba da gi osuduete tija licnosti sto sakav da stupiv u takvu vrsku
Ние сите општо и за нас напишавме на темава, а и не е убаво некого да покажуваш со прст дека се е со некој/а од друга вера сфаќаш?Pa svak ima pravo na svoe mislenje.
Pa svak ima pravo na svoe mislenje.Добро може за тебе нема, за мене има, за Рајка нема, за Петка има.
Секој си има различно мислење за се`.
Pa svak ima pravo na svoe mislenje.
е добро де,кажаја си един пут овојPa svak ima pravo na svoe mislenje.
окке пробаме да го живееме,иако сум офф топик,добре дојде и продолжи да не дружиш....смени и пишувај кирилица,тука е такво правилото..
Како прво кога ке видиш некој дечко и ти се засвиѓа на прв поглед,го прашуваш ли одма која вера си.Не може да те банираат на некоја страна/форум само заради тоа што си оставила твое мислење. Или затоа што си оставила контраверзен коментар на контраверзна тема. Освен ако не си користела некои силни и тешки навреди или пак не си внимавала што пишуваш и како се изразуваш.
Кој и да те блокирал поради тоа што си оставила свое мислење очигледно не знае како да ракува со таа страна или да биде модератор, администратор или што и да е.
Извини што те цитирам и го почитувам твоево мислење,ама навистина нема потреба од толку навредливи зборовиСекој нека мисли со своја глава, само знам еден пример на Православна се омажи со Муслиман(****) и таа викаше колку и било супер бла бла бла после една недела одкако се омажи напушти од работа, за семејството скоро и да не постои, со тек на време изроди едно 4-5 деца(на се личат на деца не) ко камења да џвакале се во фаца, сега си ја лупа главата од ѕид тој нејзиниот на работа по Швицарска, не ни искача од дома ко да живее 500г уназад...Јас сум против вакви експерименти, искрено неможам да ги смислам тие наши девојки што се плеткаат со сечени...Колку и да бидете слободоумни или алчни по пари не си праје бајрам на мозок. Ни ја газите националната гордост, а и се што доаѓа од запад не е добро, но и таму не е ситуацијата таква како сто велите.Запрашајте се зошто Турција не е примена во ЕУ? Немојте да се проституирате за пари и одпосле да барате изговори дека не ви чини општеството !!!