Паричката се падна во...

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Кај брат ми. Во неговите скоро 18 години, мислам дека 10тина пати кај него се има паднато. :giggle
Се надевам дека ќе му е среќна годинава.
 

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
оваа година кај нас се падна во куќа за убаво нека е,
па до крајот на годината да ја крунисаме со нова членка во семејството :igra