Паричката се падна во...

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Нека ви е со среќа на сите, без разлика дали се паднала паричката у вас :p
Кај мене у татко ми се падна. Ако делеше по правилен ред ќе ми се паднеше на мене, ама нема везе :D
 

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Кај мене како и секогаш не се падна. :(
Кај брат ми се падна.:)