Очила за сонце

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Каде можам да си најдам ваков модел? Ама сигурен извор, не "можеби ваму", "можеби таму".

Отвори ја прикачената датотека 19719
Видов слични модели во машкиот дел на Њу Јоркер во Веро центарот.Следен пат кога ќе одам баш ќе проверам дали има вакви.Баш се убави и универзални.