Од куде си бре ти, да не си од Рајкуву куќу, или од Баново трло. Колко има цели 300- 400 метра само што мораше да иду с'с такси дожд врнеше.Па од Ирску до автобуску у Куманово знаеш ли колко км има? ии, добро си прошја ти![]()
Од куде си бре ти, да не си од Рајкуву куќу, или од Баново трло. Колко има цели 300- 400 метра само што мораше да иду с'с такси дожд врнеше.Па од Ирску до автобуску у Куманово знаеш ли колко км има? ии, добро си прошја ти![]()
Не ми га сфати муабет бе Охриѓан.Од куде си бре ти, да не си од Рајкуву куќу, или од Баново трло. Колко има цели 300- 400 метра само што мораше да иду с'с такси дожд врнеше.
Еее турија си ме, свака ти час. Немај галје и ја на сеир гу сфаќам овој диалог.Не ми га сфати муабет бе Охриѓан.Размисли малце, и ќе увидиш дека те заебавам
![]()
хаха, иде ти кумановски од руку, абе едн пут доброЕее турија си ме, свака ти час. Немај галје и ја на сеир гу сфаќам овој диалог.
Пс. Как шо реков, секој шо ќе го напаѓат Охрид не да се пувам ама до смрт ќе го бранам и ќе го победам.![]()
Не ги имаш сретнато правите охриѓани, односно цивилизираните. Што се однесува за убавина Охрид секогаш ќе биде поубав од Скопје, залудно беше реновирањето во барок стил. Нематеријалната убавина е секогаш поубава од материјалната.Кој сака нека се навреди, кој сака не, ама ОХРИД е ГРАД ШТО ГО МРЗАМ НАЈВЕЌЕ еднаш сум бил на поминување и луѓето се тотални идиоти. Цените да не правиме муабет...![]()
Сеа еден типичен охридски муабет: Ак не ви се свиѓат не идајте!![]()
Идејата е катастрофа.... Градоначалникот - Тотален идиот... Место да ги промовира туристичките вредности, да наоѓа нови начини за привлекување на туристи тој ке наплаќа казни... Ова само во Охрид го има.....
А Hip.Hop_MKD како што кажа мајорот сеуште немаш налетано на цивилизираните Охриѓани, ги има насекаде низ Охрид... Треба да налеташ за да можиш да судиш... И не се сите скопјани педери.... Еден дел не ја прави целата маса..... И јас имав такво мислење за скопјани па сега сите другарчиња ми се скопјани...