Охрид воведува зонско капење за Скопјани

Баше мислење

• Добра идеја

Гласови: 1 5.9%
  • Лоша идеја

Гласови: 16 94.1%

• Вкупно гласале
    17
Статус
Затворена за нови мислења.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Па од Ирску до автобуску у Куманово знаеш ли колко км има? ии, добро си прошја ти :p
Од куде си бре ти, да не си од Рајкуву куќу, или од Баново трло. Колко има цели 300- 400 метра само што мораше да иду с'с такси дожд врнеше.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Од куде си бре ти, да не си од Рајкуву куќу, или од Баново трло. Колко има цели 300- 400 метра само што мораше да иду с'с такси дожд врнеше.
Не ми га сфати муабет бе Охриѓан. :) Размисли малце, и ќе увидиш дека те заебавам :p

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не ми га сфати муабет бе Охриѓан. :) Размисли малце, и ќе увидиш дека те заебавам :p
Еее турија си ме, свака ти час. Немај галје и ја на сеир гу сфаќам овој диалог.:D

Пс. Как шо реков, секој шо ќе го напаѓат Охрид не да се пувам ама до смрт ќе го бранам и ќе го победам.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Еее турија си ме, свака ти час. Немај галје и ја на сеир гу сфаќам овој диалог.:D

Пс. Как шо реков, секој шо ќе го напаѓат Охрид не да се пувам ама до смрт ќе го бранам и ќе го победам.:D
хаха, иде ти кумановски од руку, абе едн пут добро :p

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Кој сака нека се навреди, кој сака не, ама ОХРИД е ГРАД ШТО ГО МРЗАМ НАЈВЕЌЕ еднаш сум бил на поминување и луѓето се тотални идиоти. Цените да не правиме муабет...:nah
Не ги имаш сретнато правите охриѓани, односно цивилизираните. Што се однесува за убавина Охрид секогаш ќе биде поубав од Скопје, залудно беше реновирањето во барок стил. Нематеријалната убавина е секогаш поубава од материјалната.

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Идејата е катастрофа.... Градоначалникот - Тотален идиот... Место да ги промовира туристичките вредности, да наоѓа нови начини за привлекување на туристи тој ке наплаќа казни... Ова само во Охрид го има.....
А Hip.Hop_MKD како што кажа мајорот сеуште немаш налетано на цивилизираните Охриѓани, ги има насекаде низ Охрид... Треба да налеташ за да можиш да судиш... И не се сите скопјани педери.... Еден дел не ја прави целата маса..... И јас имав такво мислење за скопјани па сега сите другарчиња ми се скопјани...

TheCat

Староседелец
22 февруари 2012
193
381
663
Идејата е катастрофа.... Градоначалникот - Тотален идиот... Место да ги промовира туристичките вредности, да наоѓа нови начини за привлекување на туристи тој ке наплаќа казни... Ова само во Охрид го има.....
А Hip.Hop_MKD како што кажа мајорот сеуште немаш налетано на цивилизираните Охриѓани, ги има насекаде низ Охрид... Треба да налеташ за да можиш да судиш... И не се сите скопјани педери.... Еден дел не ја прави целата маса..... И јас имав такво мислење за скопјани па сега сите другарчиња ми се скопјани...

Иначе градоначалникот на Охрид можда не знајт два збора да сврзит ама најмногу имат напраено за Охрид, то е факт

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo
Статус
Затворена за нови мислења.