Не е? Епа?Не бе кумановац, па не е такој како што ви мислите.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Не е? Епа?Не бе кумановац, па не е такој како што ви мислите.
К'д ќе га поефтинат бензин , т'г ми ќе ги поефтинемо таксиња.еееееееее добра идеја хх ама за узврат да ги поефтиниф таксиња летоска : )
Епа што да ти одговору, кажуј што те интересира? Зарем Куманово ќе га споредуемо с'с Охрид?Не е? Епа?![]()
Израсна по кафане у куманово, нигде не плати шарску 350 денара. У Охрид плати... опасна работаЕпа што да ти одговору, кажуј што те интересира? Зарем Куманово ќе га споредуемо с'с Охрид?
Бија сам у Куманово и цене се слични како у Охрид.
Па од куде бе те нашле б'ш тебе да те испокрадев. Ако згрешу у зборење да не ми се смеете.Израсна по кафане у куманово, нигде не плати шарску 350 денара. У Охрид плати... опасна работа![]()
Дојди вон сезона ќе платиш поефтиноИзрасна по кафане у куманово, нигде не плати шарску 350 денара. У Охрид плати... опасна работа![]()
ха, немаПа од куде бе те нашле б'ш тебе да те испокрадев. Ако згрешу у зборење да не ми се смеете.
Немај гајле не ти се луту. Крадце и у Куманово има, од даблин до автобуску платија сам 80 денара за такси.ха, немаццц, сг имате и епитет крадци!!
(да не биде сфатено погрешно, базирано е све овој на шалу, не сакам никога да навреду)
![]()