Опишете ја вашата сакана личност

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
2243035974_34d413d561.jpg 7712097134_04c490a413.jpg article-1288354-0A205E78000005DC-551_634x488.jpg Ville_Valo__Wallpaper_by_Lady Andariel.jpg

уста као на Ville Valo
Tело и глас како на Chester
да има руси коси као Evan Taubenfield
Насмевка ко на Billy Idol
Фризура како на Adam Lambert
да биде рокер или металец
Да ме сака
да ме почитува
да ме прифати онаква каква што сум
висок слаб
академски образуван

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Бадем сјанјни кафени очи, бујна костенлива коса, насмевка која ме прави најсреќниот човек на цел свет, поглед кој знам дека е само моја, така ниска се подига на прсти да ме гушне :sram меки обравчинја и така само за гмечење и тоаа друго не се опишува све е совршено (не дека сум заедно со неа али бивша ми е) :)

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
Visok, slab, zeleni oci koi nemozes da prestanes da gi gledas, najubava nasmevka sto sekogas koga ke ja vidam me pravi najsrekna devojka, kratka bradicka koja sekogas me skokotka, pregratka koja sekogas me topli I mi dava sila, ramo koe e sekogas tuka za placenje, no gleda nikogas da ne dojde do toa.Dobar slusatel I sogovornik, romanticen, pomalku tvrdoglav, no lesno popusta, ponekogas lutko, no brzo se smiruva, resitelen, pameten, otkacen, lud, nenormalen, avanturist. Covekot koj uspea da go ukrade srcevo, da go privlece kako magnet, no I covekot koj znae da go zadrzi toa srce kaj nego zasekogas.

love !

Староседелец
7 август 2018
156
34
628
Visok, slab, zeleni oci koi nemozes da prestanes da gi gledas, najubava nasmevka sto sekogas koga ke ja vidam me pravi najsrekna devojka, kratka bradicka koja sekogas me skokotka, pregratka koja sekogas me topli I mi dava sila, ramo koe e sekogas tuka za placenje, no gleda nikogas da ne dojde do toa.Dobar slusatel I sogovornik, romanticen, pomalku tvrdoglav, no lesno popusta, ponekogas lutko, no brzo se smiruva, resitelen, pameten, otkacen, lud, nenormalen, avanturist. Covekot koj uspea da go ukrade srcevo, da go privlece kako magnet, no I covekot koj znae da go zadrzi toa srce kaj nego zasekogas.
ако се откажеш од балет слободно почни да се занимаваш литература.

• Ми се допаѓа
Реакции: shadow98