Омилени цитати (со наведен автор)

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
everything_fine_hug_me_love_hug_couple-e2c4189378434797e7ba3dbdd9a09ad7_h_large.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: InnaLaurie

InnaLaurie

Истакнат Член
12 март 2012
281
322
363
31
На некој пуст остров
Седеше на масата во десниот агол... така убава,така грешна,така проклето посакувана. Си играше со чашата полна со текила, цигарата чекаше да ги допре нејзините усни... усни што раскажуваат за секоја нејзина романса и за секој незаслужен бакнеж. Како светот да застана, присутните беа заслепени од нејзината убавина, но знаеја... таа припаѓа само на еден... човекот што беше го купил нејзиното тело уште пред да биде свесна дека може да го држи светот во своите дланки..

• Ми се допаѓа
Реакции: Frojda

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
  • Just because you fall once,doesn't mean you're fall at everything.Keep trying,hold on,and always trust yourself,because if you dont them who will ?
  • A smart woman kisses but doesnt love,leaves before she is left and forgets before she is forgotten
  • Your clothes should be tight enough to show you're a woman but loose enough to show you're a lady

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
  • Никогаш не било и никогаш нема да биде лесно! Но патот изграден во надеж е попријатен за патникот отколку патот изграден во очај, дури и кога двата пата водат до иста дестинација.
  • Вербата во успехот е половина успех
  • Работи како да не ти требаат пари.
    Љуби како никогаш да не си бил повреден.
    Танцувај како никој да не гледа.

• Ми се допаѓа
Реакции: InnaLaurie

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
„Се осмелив само еднаш да ја прегазам мојата городост. Не ми беше гајле за неа. Се осмелив да сакам еден маж. Така како што умеам само јас. Се осмелив и плаќам за тоа.“

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Понекогаш нема "следниот пат", "втора шанса", "привремена пауза". Понекогаш се е "сега или никогаш" .....!

Минатото не може да биде сменето, заборавено, додадено или избришано.Минатото може да биде само прифатено.....