Омилена боја за автомобил?

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
Се зависи тоа од каков е автомобилот. Ако е голем некоја потемна боја, ако е помал нешто посветло или металик.