Омилена боја за автомобил?

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
211
133
653
Темно сива мат , црна мат , бела сјајна , црна мат со бордо мат детали ( на пример ентериер на кола , браници , фелни ) . Темно сива мат ми е новата омилена боја на кола , откако во маало некој паркорал кола со таква боја . Ау . Ми остана во памет .