Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

Jesus

Истакнат Член
9 јули 2012
26
8
103
31
Помислив така зошто и тој е исто потпишан и слични вакви слики има како тебе. И збори цело време за религија.
Не е проблем и да си ти. Само ако си, немој со темите со религија да почнуваш пак. :rofl

Не да не има да се зборува многу за религија . Но исто интересно јас сум Агностик така да би можеле за религија да зборувам и од една страна (страна на верниците ) и од страна на ``Неверниците`` :D . Ама како и да е не би започнувал со вакви теми :D

Поздрав

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не е од Електра на Марвел, иако се тесно поврзани. :zelen

Ми беше интересно и впечатливо име од „Пеколот“ на Алигиери.
Едно време го користев на youtube, дури една гуска не ми го украде кога ме суспендираа. :^)
Сега, знаејќи која била Електра и што претставува Електра комплексот, баш и не ми звучи најубаво, али ај.
Ќерка на Агамемнон, убиец и трагична, одмаздлива кучка. Плус има фаца ко еден наш министер, само име не му знам. :D
И една помалку позната Електра што била силувана од Зевс. FML.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Не е од Електра на Марвел, иако се тесно поврзани. :zelen

Ми беше интересно и впечатливо име од „Пеколот“ на Алигиери.
Едно време го користев на youtube, дури една гуска не ми го украде кога ме суспендираа. :^)
Сега, знаејќи која била Електра и што претставува Електра комплексот, баш и не ми звучи најубаво, али ај.
Ќерка на Агамемнон, убиец и трагична, одмаздлива кучка. Плус има фаца ко еден наш министер, само име не му знам. :D
И една помалку позната Електра што била силувана од Зевс. FML.
И една помногу позната Електра, тако звана Кармен :cool: