Дали ви пречат ненајавени гости?
Мене ми пречат понекогаш. Ако сум испружен да одмарам, или гледам филмче, или имам некоја работа и плус гости ако начекам пред очи......самоубиство.
Некад кога немам обврски и не ми пречат ненајавени гости, но кога сакам да одмарам и да ми дојдат така ненајавени, смрт ми е.
Јас никогаш не сум отишол ненајавен. Ок имало некад такви ситуации но ретки биле. Дали вие сте отишле на гости ненајавени?
Мене ми пречат понекогаш. Ако сум испружен да одмарам, или гледам филмче, или имам некоја работа и плус гости ако начекам пред очи......самоубиство.

Некад кога немам обврски и не ми пречат ненајавени гости, но кога сакам да одмарам и да ми дојдат така ненајавени, смрт ми е.

Јас никогаш не сум отишол ненајавен. Ок имало некад такви ситуации но ретки биле. Дали вие сте отишле на гости ненајавени?
. Па ајде раскревање кое каде било, па да се донело ова за гостите па да се донело она. Дури и на другарите им имам кажувано кога планираат да ми доаѓаат нека се најават, па имаме телефон, фејсбук и сл. бре чоече. А сеа, ако девојката дојде ненајавена за неа вратите се секогаш ширум отворени 
Само немој со сукало да ми излезеш.
А, и ти си добредојден. 

Дур ве читам вака сите нагоре,се направив на три ипол и заборавив по колку години имате сите.![Злобна насмевка ]:) ]:)](/images/emoji/evilgrin_animated.png)
Во Интерпол да не работиш па да не знаеш сите??
.