Најглупи изговори што сте ги слушнале/кажале

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Не е изговор,ама...смешно е.
Требаше зимава една другарка да ми дојде на гости,навечер околу 8.И сега,јас се заборавив на фб,ко бо обичај,а собава ЛОМ,катастрофа и коа гледам 15 за 8...и ме фати паника,шо како,ова она.. И одма и звонам на домашен,и викам:"Aбе дај,дојди покасно јас уште сум демек на гости,дур да стигнам дома,па додека ова она,дај дојди покасно,околу 8 ипол барем". И другаркава,сеа ме слуша,ама чудно ништо не кажува.. Наеднаш,ме остава јас да се расприкажам и ми вика:"Како тоа си кај баба ти,а ми се јавуваш од твојот домашен?? " - Таа да ти имала,она не знам точно како се вика,за да го видиш бројот што те бара.....
Лелеееее,после тоа............. :sram бруки,срамови ме издедоа (worried)