Јас оговорив во темата за форумска љубов, арно ама уште парите ги немат на трансакциона а и патиките не ми стигнале.не за џабе foREVer ми е љубоФ![]()
Така да не ми е галје местиси ја сам.
Јас оговорив во темата за форумска љубов, арно ама уште парите ги немат на трансакциона а и патиките не ми стигнале.не за џабе foREVer ми е љубоФ![]()
Па овде не се работи за брачни двојки. ^^Вистински маж, секој ден мува, иста жена......
![]()
Дали тоа е споделување љубов или задоволување на некои ниски страсти?Јас сум ЗА. Нема ништо лошо во тоа да се сподели малку љубов. ^^
![]()
Како и да е. За мене секое задоволство е љубов. Така и ова.Дали тоа е споделување љубов или задоволување на некои ниски страсти?
Не сум за мување.Никогаш не сум ни била.Кога ќе решам да бидам со некого секогаш одам со чувства.
Во мувањето нема ама баш ништо.
Воопшто не ми се допаѓа денешната толкава опуштеност кај младите.Не се знае ни кој пие ни кој плаќа,т.е. кое девојче со кое машко е или обратно.Јас неќев на другарка симпатија да и преземам,а камо ли да се мувам.
Ова е то мување?The_Mayor parvati ај ако не играте елате најте место кај да се муваме тогаш
Отвори ја прикачената датотека 4164