Мување

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Natenceto душо моја ајде да не кажуваме сега да не се навредуваме па некој да остане без зборови ,така да јас имам во секое време да не мислис дека патам нешто ,а ако си заинтересирана некоја слика да ти пратам ,така да само дадов мое мислење и немав намера да те навредам или нез што ! уживај си девојче!! ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@stefaniel ништо пријателе,слабо храброст за оваа твоја понуда кај женската популација ,а на форумов во писмена форма може да се најде некоја за мување ;)

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Што знам .. Ја сум ЗА.
Ако си се сакате зошто да нема мување? То си е од љубов. А и сексот како ќе почне без малку мување? Со мување се креваат страстите. Уште ко имав 14-15-16 год интересно ми беше бе хахаха..сеа со дечкоми поќе си се гушкаме и муабет си праиме од колку мување. Мување онака само ни 1 минута..а за време на секс дур почниме нормално е 2-3 мин :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што знам .. Ја сум ЗА.
Ако си се сакате зошто да нема мување? То си е од љубов. А и сексот како ќе почне без малку мување? Со мување се креваат страстите. Уште ко имав 14-15-16 год интересно ми беше бе хахаха..сеа со дечкоми поќе си се гушкаме и муабет си праиме од колку мување. Мување онака само ни 1 минута..а за време на секс дур почниме нормално е 2-3 мин :)
Чекај сеа. Се муваш со дечко ти или јас лошо разбрав? Мување се знае што е, не може да се муваш со дечко ти. Исто како да го изневеруваш дечко ти со дечко ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Чекај сеа. Се муваш со дечко ти или јас лошо разбрав? Мување се знае што е, не може да се муваш со дечко ти. Исто како да го изневеруваш дечко ти со дечко ти.

Нормално дека се мувам. Хаха

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Нормално дека се мувам. Хаха
Очигледно не го разбираш терминот мување.
Не е мување нешто (лапање и таканатаму) кога правиш со дечко ти, тоа е врска.
Мување е кога правиш нешто со некој со кој што не си во врска ... значи авантурички со некој, или стадиум пред започнување на врска со некој.
Ја сфаќаш разликата? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Само таа авантура може да прерасне во нешто повеќе во иднина односно во врска која апсолутно не е мување , тоа се тие рандом ситуации кој го содржат терминот мување , мислам дека некако ми бледее тој термин , па ако погледнете реално денес се е на еб..е , така што и тоа е за мене нормално само што содржи во него и мување фактички имаш 2 во 1 или 3 зависи за кого како !!!

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Леле од κога не сум го слушнала овој збоρ. Мување :D
Сега повеќе се κоρисти теρинот ,,Излегов со,, отκолκу ,,Се мував со,, . Ехх вρемиња .
Κој знае κој збоρ κе се κоρисти за 5-6 години κога ,,Излегов со,, κе постане κлише . Тешκа младина сме новиве генеρации . Несаκајќи менуваме и битни и небитни ρаботи : )