Моментално читам...

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
37
Скопје
Моментално ја читам Колачиња за појадок интересна лесна книга , иако повеќе претпочитам некој добар трилер како на пр. од Роберт Ладлам
Ептен Браво Роберт Ладлам е права ствар !!!

моментално читам :
Чек Велч - вештини за победување

• Ми се допаѓа
Реакции: True_Blood and zica

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Хаклбери Фин - Марк Твен (и ако некој ја има прочитано и би сакал да ми каже нека не се срами)

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
Не памтам кога последен пат сум прочитал некоја книга, иначе сестра ми ја купила " Калуѓерот што го продаде своето ферари "
се канам доста време да почнам да ја читам ама никако да седнам да ја отворам

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Моќта на потсвеста од Џозеф Марфи. Доказ дека сите одговори моете да ги најдете во вашата потсвест. Нашата потсвест е резиденција на вистината - моќно оружје во вашите раце кога ќе научите да управувате со неа.
Ако ме прашува некој, ако на некој му е битно мислењето на обичен смртник како мене...Премногу Бонукс ставиле очекувајќи добро перење на мозоци.
Она што ќе речам дека го поздравувам е само замислата дека вербата во себе си е најдобар показател кон вистинскиот пат.
Ама дека ракови се лекуваат, омилени ташни од излози стануваат ваши оти само три пати на ден кажуваш ..„ Јас сакам, јас можам “..некако ми се коси со нормално функционирање.

Хм...

Инаку во моментов ја читам „Невеста во Борџии “ ...феноменално!

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and She

Stenak

Полноправен Член
19 февруари 2012
46
84
18
Што има врска ?
Заговор на третото небо - Џулио Леони :)

Малку тешко. но сепак интересно дело за читање, во кое главен лик е Данте Алигиери...
Да не ви откривам повеќе, вреди да ја прочитате. :cao

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
"Гордости и Предрасуди" - Џејн Остин
Дефинитивно ова не е книга за мене, ама ја читам затоа што се што имав дома прочитав, па не сум купила ништо ново...

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead