Па дали барем си се помолила,колку пати и дали твоите желби се реални или не и колку си искрена и понизна?Никогаш. Толку имам да се пожалам
па и веќе и Тој изгледа нема време
за мене.
Моите желби се едноставни.Па дали барем си се помолила,колку пати и дали твоите желби се реални или не и колку си искрена и понизна?
Никогаш така да не размислувашНикогаш. Толку имам да се пожалам
па и веќе и Тој изгледа нема време
за мене.
Кој спомнал супериорност во атеизам? Добро бе мајке му, зошто секогаш ние сме негативците? Не верувам и оставете ме. Не сум ви против вашите религии, молитви, обреди и што и да правите само оставете го атеизмот на раат. И ве замолувам не мешајте сатанизам, атеизам и антихристи.Блажени се оние кои не видоа а поверуваа... Да знам да се помолам кога ми е тешко и најдувам некаква утеха во тоа. Верувањето во бога и молитвата не ме прават потчинет ниту атеизмот би ме направил супериорен...барем јас така мислам, за дугите незнам
Aristokrat спомнува некаква потчинетост во молењетоКој спомнал супериорност во атеизам? Добро бе мајке му, зошто секогаш ние сме негативците? Не верувам и оставете ме. Не сум ви против вашите религии, молитви, обреди и што и да правите само оставете го атеизмот на раат. И ве замолувам не мешајте сатанизам, атеизам и антихристи.