Па дали барем си се помолила,колку пати и дали твоите желби се реални или не и колку си искрена и понизна?Никогаш. Толку имам да се пожалам
па и веќе и Тој изгледа нема време
за мене.
Моите желби се едноставни.Па дали барем си се помолила,колку пати и дали твоите желби се реални или не и колку си искрена и понизна?
Никогаш така да не размислувашНикогаш. Толку имам да се пожалам
па и веќе и Тој изгледа нема време
за мене.
Кој спомнал супериорност во атеизам? Добро бе мајке му, зошто секогаш ние сме негативците? Не верувам и оставете ме. Не сум ви против вашите религии, молитви, обреди и што и да правите само оставете го атеизмот на раат. И ве замолувам не мешајте сатанизам, атеизам и антихристи.Блажени се оние кои не видоа а поверуваа... Да знам да се помолам кога ми е тешко и најдувам некаква утеха во тоа. Верувањето во бога и молитвата не ме прават потчинет ниту атеизмот би ме направил супериорен...барем јас така мислам, за дугите незнам![]()
Aristokrat спомнува некаква потчинетост во молењетоКој спомнал супериорност во атеизам? Добро бе мајке му, зошто секогаш ние сме негативците? Не верувам и оставете ме. Не сум ви против вашите религии, молитви, обреди и што и да правите само оставете го атеизмот на раат. И ве замолувам не мешајте сатанизам, атеизам и антихристи.