YOLO! SWAG! FUCK! BITCHES! I'm the best, fuck the rest...накратко кажано. И фејсбук.
Мислам дека ја минав фазата кај што “ц`цкав“ на сите нивни постапки.
Не знам, може не сум во оној апла тинејџ период, ама сепак спаѓам во таа младина, па не знам како гледаат на мене, за некои јас сум непримерната младина, ми ц`цкаат на црвената коса и “сатанистичката“ музика, и на многу од помладиве родители пологично им е детето, цитирам, „Да се дружи, нека проба што може, нека проживее младост, иначе како ќе научи?“, отколку, нели, другиов сатанистички начин на живот. Трагично е што предоцна се свестуваат. Некои никогаш.
Три мои школски, уште на 18-19 години се испомажија и родија. На едната мажот е во затвор, друга ја маваат хистерии по дома, не знае на кого попрво да угоди, ама нели, пред тоа беше YOLO style, пијанчење и дување до зори, одење со 2-3 истовремено, смешно и кул беше што повеќе единици и неоправдани имаа. Ама, кога удри реалноста дека од тоа нема солидна работа, дека никој озбилно не ги сфатил и си го запечатиле животот толку млади, е, тогаш е куку мајче.
Кај многу е само минлив период, за среќа, ама многу потрагични се оние зелењаци што остануваат заглавени во времето, па ги сјебуваат животите и на тие околу нив.