Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
"Sudbina me je postavila na ovu stazu, za drugu ne znam i koraca cu po njoj dok u meni ima snage. Treba tako, to je moj zadatak i moja zivotna svrha. Ne pitam da li je pravedna, moja je.................." Mesa Selimovic
1. Jednog dana zastat ćete negde na sred neke dobro poznate ulice, pogledat ćete u nebo i razumeti ćete zašto se sve baš tako desilo. Duboko ćete udahnuti novi život i hrabrim koracima krenuti dalje, i najzad shvatiti da je život previše kratak da biste bili nesretni.
Не кинете ги грубо нишките на пријателството, бидејќи ако треба повторно да се врзат ќе стане јазол !
Не трчај залудно за првиот направен грев. Тој сам ќе дојде кај твојте сакани и ќе им затропа на врата !
Дури кога ќе почне да се крши мразот, ќе знаеш кој ти е пријател !
Да го почитуваш тугото мислење чие до вчера не ти се допагало е една работа,а да почнеш да размислуваш како другиот со цел само да му се допаднеш,е века газење по самиот себе си.