Мисла на денот

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
37
Карпош - Влае
Кога некој длабоко ќе не повреди, можеме да наздравиме, но само откако ќе заборавиме !
Способноста можеби ќе те однесе до врвот, но само карактерот може да те задржи таму !

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
37
Карпош - Влае
Кога ќе бидете во тесно и се ќе се сврти против вас, кога ќе дојде оној момент кога не можете повеќе да издржите, не се предавајте, затоа што токму тука се наоѓа онаа точка каде започнува пресвртот !

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Jebi ga prijatelju, volim je. Svakim danom sve više. Svakim danom je sve lepša, ima sve lepši osmeh, pogled. Volim kad obuče moj duks ili kad se ljuti samo da bih je poljubio, zaglio, mazio… Volim je druže, više od svog života. Zavolela me takvog kakav jesam, nije tražila da se promenim, a promenila me. Čuvam je, sigurna je, a opet joj pružam malo slobode, a puno ljubavi i razumevanja.
Znaš, jednog dana bih voleo da je moje dete zove mama.

-Đorđe Balašević

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
37
Карпош - Влае
На секој човек му требаат две години да научи да зборува и околу 50 години да научи да молчи !
Како замена за мудрост е молчењето !
Мудриот човек не кажува се што мисли, ама мисли се што ќе каже !

• Ми се допаѓа

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
37
Карпош - Влае
Смрт не е најголемата загуба во животот. Најголемата загуба е она што умира во нас, додека се уште живееме !
Едно е да се вратиш во минатото, а друго е да го избришеш !
Лошото време се поправа, но човекот никогаш !

mountian

Полноправен Член
30 јануари 2013
56
29
18
jets-mnm.png

Има право треба да се искуси така се учи.

• Ми се допаѓа
Реакции: mspasenoski and kizzo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

Има луѓе кои зборуваат, зборуваат, зборуваат ... додека конечно не најдат нешто да кажат.

• Ми се допаѓа