Мисла на денот

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,759
1,673
На сигурно
Напишете ја мислата посветена на денешниот ден.
Без разлика дали е лично ваша или се имате препознаено во нечија веке искажана мисла.


Неможеш два пати да ја направиш истата грешка....
Вториот пат нема тоа да биде грешка,туку ваш избор.
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
They say, Life is too short, The here and the now
And "You're only given one shot" But could there be more,
Have I lived before, Or could this be all that we've got?
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,506
14,414
1,683
во светот на бајките
‎=╩=╦=╩=╦=╩==╦=╩=╦=╩=╦=╩=╦=╩=╦
=
=╦=╩=╦=╩=╦==╩=╦=╩=╦=╩=╦=╩=╦=╩=
Ова е мојот живот! Го градам цигла по цигла со моите две раце! И се гордеам зашто секоја цигла е дел од мене, секоја цигла е изградена од моите мисли и чувства, од моите болки и радости, од моите грижи и среќни моменти од моите грешки и моите достигнувања! Што ќе направам на крајот? Еден цел живот - Мојот живот
=╩=╦=╩=╦==╩=╦=╩=╦==╩╦==╩╦=╩==╦
=╦=╩=╦=╩=╦==╩=╦=╩=╦=╩=╦=╩=╦==╩