Мелодија на ѕвонење на вашиот мобилен телефон | Црнобело Форум

Мелодија на ѕвонење на вашиот мобилен телефон

citiesinflames

Староседелец
2 април 2015
9
6
1,003
25
обично ми се на вибрации, али ко случајно ке ги заборавам па ги ставам на звук
на оне звони оваа песна
а на вип оваа
:)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: ScorpioNka