Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Искрено, ми фали математика. До средно учев и интересно ми беше. Се трудев да ги сфатам лекциите на час, а ако испуштев нешто татко ми беше тука да ми помогне.
In relationship with Maтематика. Ја сакам и понекогаш помага да не мислиш на ништо друго, само си решаваш задачи, па уште ко ќе испадни решението точно, посебно на равенките, чувството ммм :skip
гледам ај спомнувате математиката. мојот непријател број еден. мојот најстрашен непријател шо е во сојуз со професоркаат моја.. сме се сретнале на бојното поле многу пати исекогаш имало жртви и до моја и од матеамтичка страна... абе шо јадам пуканки јас и ја тупам работава да си кажам јасно и гласно ... Јас ја мразам математиката !!!!!!!
Ако гледаме по оценките тогаш супер ми оди. Секогаш имам петка. Ама, не ја сакам и не вежбам.
Пратам на час + имам професорка што предава повеќе од добро и тоа многу ми помага. Вежбањето ми е проблем: досадно ми е никогаш не ми се вежба. Пред тест/писмена седнувам, вежбам и вадам 5 или некогаш 4 и така...
Лани бев и на натпревар ама не освоив некое завидно место...
во основно бееш се супер имав 5 нон-стоп и одев по натпревари ама средно дојде проблем пошо не се мирисам баш со професорката и сега од 2 максимум тројка не можам да мрднам....