Македонска музика

Аџи Јанкула

Нов член
27 март 2016
4
3
3
31
Македонија... оваа земја има толку квалитетни и талентирани музичари што е просто невероватно. Ама кој од нас следи настани алтернативни (за пример). И како ќе се дознае дали има добра музика кога ако имаш свирка во Скопје со други скопски бендови, публиката скопска седи и ги поддржува само своите бендови.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe