Македонска кошаркарска репрезентација

Ку Рајбер

Полноправен Член
2 август 2013
71
59
18
42
Гевгелија
Денес,20 часот,првиот контролен натпревар против Хрватска,а утре и вториот против истата селекција,но во 16 часот.Знае ли некој дали некаде ќе има пренос??????

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Денес,20 часот,првиот контролен натпревар против Хрватска,а утре и вториот против истата селекција,но во 16 часот.Знае ли некој дали некаде ќе има пренос??????

Мислу дека нема да има пренос брат, па нели пријатељска утакмица, не верују некој да се нафати да пренаса такфи работе
Да имаше пренос ке пишуеше негде по спортски портали, а тамо сфе пишуе само не дека ке има пренос, ваљда нема
Перо нема да игра, а за прф пут на овија подготофке ке игра Бо Мекелеб

• Ми се допаѓа
Реакции: Ку Рајбер

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нема да има на телевизија само тука http://www.balkansport.info/showthread.php?2011 треба да се логираш само и гледај,и плус не сецка ич.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ку Рајбер

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Некаде читнав прееска на Спортклуб ќе имало, колку е точно не знам. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добра игра во 3та четвртина,ова веќе личи на нешто само треба да ги намалиме грешките,првото полувреме не можев да го гледам ај нека каже некој што се случило со Самарџиски?

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Па не го пуштаат веројатно во игра, по претходните катастрофални мечеви од него.
Иначе не ми се верува дека ги победивме Хрвативе. Не дека се они нешто многу јаки, ама ние сме многу слаби. Одбрана посебно. :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Коментаторот на спорт клуб кажа дека се повредил нешто Самарџиски во првото полувреме не е битно уствари и така само ќе стоеше под кош.
Добра игра иначе само многу грешки правиме во подавањата и во одбрана не сме нешто јаки ама денес добри бевме.Кога ќе дојде и Антич ќе биде подобро,барем ќе имаме некој да скока под кош.Чековски и браќата многу јако играат а Илиевски не е истиот од Литванија,кој знае што му е на човеков.
Следната пак со Хрватска ја играме мислам ама од неа нема ни пренос да има ни на интернет ќе има.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Коментаторот на спорт клуб кажа дека се повредил нешто Самарџиски во првото полувреме не е битно уствари и така само ќе стоеше под кош.
Добра игра иначе само многу грешки правиме во подавањата и во одбрана не сме нешто јаки ама денес добри бевме.Кога ќе дојде и Антич ќе биде подобро,барем ќе имаме некој да скока под кош.Чековски и браќата многу јако играат а Илиевски не е истиот од Литванија,кој знае што му е на човеков.
Следната пак со Хрватска ја играме мислам ама од неа нема ни пренос да има ни на интернет ќе има.
Знаат Хрватите дека ќе губат пак, затоа не даваат пренос. :rofl За Самарџиски прочитав повреда на мускул имал, не било нешто сериозно. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: maarrkooo and parvati

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Знаат Хрватите дека ќе губат пак, затоа не даваат пренос. :rofl За Самарџиски прочитав повреда на мускул имал, не било нешто сериозно. :)
И јас прочитав дека не е сериозно ништо ама и да било исто е,он и да игра нема разлика исто како да не игра освен ако не се подобреше малце.
За следната иначе читав дека ќе била од затворен карактер затоа нема да има пренос никаде ниту на интернет.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сме губеле денес од Хрватите. 72-67 бил резултатот и демек Пипан им дал на младите и резервистите поголема минутажа и пробувал тактики. Баш ме интересира дали ќе излезе некоја информација за тоа кој колку дал и играл.
линк