Секако дека постојат магии. Јас неколку пати имам отидено кај жени кои се занимаваат со вакви работи. Најчесто одев за пари, ми правеа магии за да добијам на лото.
Со едната жена се знаеме, не зема пари на никого, онака сака да прави добро таа само добри магии прави.
А знам една што прави и лоши, таа е еден вид на платен убиец, ама многу пари бара, 50 илјади евра.
Баба ми познава една која може да направи магија за да спаси живот ама и оваа скапа е. Цената на животот е 10 илјади евра, е сега не е ништо тоа ако ви го спаси животот.
Мене тогаш кога ми правеа магија за да добијам на лото, ми даде таа еден лист на кој беше напишана целата постапка.
Значи еве ќе споделам со вас, ако сакате може да пробате.
Прво треба да земете наочари за сонце од оние теглите, или попознати како ленонки. Такви наочари треба да носите, и треба да облечете жолти шорцеви и влечки црни. Значи ќе ставите наочарите, жолти шорцеви, црни влечки и фудбалски дрес.
Ќе напишрте ливче лото и треба да го уплатите така облечени кога ќе има полно сонце, значи само кога сонцето ќе е полно треба да уплатите. Јас неколку пати уплаќав ама не фати, изгледа дека немам жолти шорцеви, бели носев.
Имам книга за магииве, ќе кажам уште некоја само да прочитам.