Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
По горе си објасни зошто го засега,не прочита?

Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
Прочитав....ако јас неможам да имам лижавче, нема да има цела градинка.По горе си објасни зошто го засега,не прочита?![]()
Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
Ако во градинката се забранети лижавчиња?Прочитав....ако јас неможам да имам лижавче, нема да има цела градинка.![]()
Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).
Ако во градинката се забранети лижавчиња?
јас шо прам, ич народот да не го боли.Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.
А кој е тој проблем околу мојот потпис? Што не е решено во врска со него?Abraxas Проблемот за твојот потпис мислам дека не е решен, ако грешам нека каже админот. Затоа, не знам од каде ти е тоа дека дозволено ти е од било кого. Јас се побунив бидејќи порано имаше голема слика, мислам дека целиот муабет се водеше токму во истава тема.
А кој е тој проблем околу мојот потпис? Што не е решено во врска со него?