Критики за администрацијата

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).
Прочитав....ако јас неможам да имам лижавче, нема да има цела градинка. :place
Ако во градинката се забранети лижавчиња?

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).

Ако во градинката се забранети лижавчиња?
Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.
јас шо прам, ич народот да не го боли.
А ти читај пред да скокаш ко прле пред магарица. Посебно правило бр.12
http://forum.crnobelo.com/help/terms
другар ти можеби добил дозвола за линк во потпис од администрација до неговиот wordpress блог, но сигурно нема добиено за сликичка.

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Поддршка за предлогот. Знам дека се воведе правилото поради тоа што некои членови ставаа, во потписот ептен големи слики кои го блокираја функционирањето на форумов. Но не знам зошто се забранети и малите банерите, чија што намена се токму форумите. Пример во мојот потпис.

И зошто некои од модераторите ја имаат исклучено опцијата да ги контактираш во приватна порака?
Како може да се комуницира со нив? Зарем потребно е да се отвори нова тема наменета за комуникација со модераторите или?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Abraxas Проблемот за твојот потпис мислам дека не е решен, ако грешам нека каже админот. Затоа, не знам од каде ти е тоа дека дозволено ти е од било кого. Јас се побунив бидејќи порано имаше голема слика, мислам дека целиот муабет се водеше токму во истава тема.

Што е до опомените од мене, сите добиваат. :p ОДНОСНО, ако важи правилото за еден, важи и за друг! Очигледно е дека некои се поупорни и одбиваат да го тргнат недозволениот потпис, и што да ви кажам... гледам да не дадам казнени и да не дојде до бан за таква банална работа. Ама пак ќе кажам, како важат правилата за едни, така и за други.

Може еве сега да се договориме што понатаму со сликите во потпис. Нека каже ipopovski дали може нормално да функционира форумот со слики со одредена големина. Ќе го дадам моето мислење и околу тоа: би било во ред доколку би можело да се додадат барем мали слики/банери.

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Abraxas Проблемот за твојот потпис мислам дека не е решен, ако грешам нека каже админот. Затоа, не знам од каде ти е тоа дека дозволено ти е од било кого. Јас се побунив бидејќи порано имаше голема слика, мислам дека целиот муабет се водеше токму во истава тема.
А кој е тој проблем околу мојот потпис? Што не е решено во врска со него?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ок ок без нервози. Ќе ја нема „сликата“ :)
Проверете таму што се не треба да има па да си знам :)
Бидејќи може и бан да добијам на форумов заради тоа, така ми рекоа од администрација ;)