Ја ичера пријави офтопик, али ништа, чека се да се стаи на дневан ред : )Ме интересира колку долго трае реакција од страна на модераторите за пријавено мислење??
Ја ичера пријави офтопик, али ништа, чека се да се стаи на дневан ред : )Ме интересира колку долго трае реакција од страна на модераторите за пријавено мислење??
Ме интересира колку долго трае реакција од страна на модераторите за пријавено мислење??
Мојата забелешка е тоа што не се даваат опомени и казнени поени на членови што отвораат теми со еден збор, едно видео...
Ми се чини дека би требало да се внесе некое ново правило...одреден број на зборови што задолжително мора да состои една тема за да продолжи да постои на форумов како валидна...
Кога го слушам поимот „вовед“ сметам дека треба нешто да прочитам за да ме воведе. А не да ми плесне видео... и од кај знам јас што сака точно да пренесе со видеото.
Форум е ова... потребни се зборови. Ако е така ај сите да постираме видеа и да се разбираме со текстови од песни...
Кога сме кај сликите во потпис,незнам зошто не смее да се има тука,барем од оние малите форум банери...До кога Хептаграм ќе се прави курназ со слика во потпис?
edit:
Кога Аквариус става слика или смешко од цитат во потпис е опоменат. А овој покрај опомената од DarkPassenger пак си тера по свое.
Има правила на форумот во однос на потписите. Дека не смее да има слики.Кога сме кај сликите во потпис,незнам зошто не смее да се има тука,барем од оние малите форум банери...
Ако сака нека е и муслимански. Јас не се фаќам за серверот туку за форматот на кој што е прикажан календарот.Тоа не е слика, туку сервер за прикажување на телемитски датум и време.
Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?Ако сака нека е и муслимански. Јас не се фаќам за серверот туку за форматот на кој што е прикажан календарот.