Критики за администрацијата

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Мојата забелешка е тоа што не се даваат опомени и казнени поени на членови што отвораат теми со еден збор, едно видео...
Ми се чини дека би требало да се внесе некое ново правило...одреден број на зборови што задолжително мора да состои една тема за да продолжи да постои на форумов како валидна...
Кога го слушам поимот „вовед“ сметам дека треба нешто да прочитам за да ме воведе. А не да ми плесне видео... и од кај знам јас што сака точно да пренесе со видеото.
Форум е ова... потребни се зборови. Ако е така ај сите да постираме видеа и да се разбираме со текстови од песни...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Мојата забелешка е тоа што не се даваат опомени и казнени поени на членови што отвораат теми со еден збор, едно видео...
Ми се чини дека би требало да се внесе некое ново правило...одреден број на зборови што задолжително мора да состои една тема за да продолжи да постои на форумов како валидна...
Кога го слушам поимот „вовед“ сметам дека треба нешто да прочитам за да ме воведе. А не да ми плесне видео... и од кај знам јас што сака точно да пренесе со видеото.
Форум е ова... потребни се зборови. Ако е така ај сите да постираме видеа и да се разбираме со текстови од песни...

реагирано е веќе,без гајле :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
До кога Хептаграм ќе се прави курназ со слика во потпис?

aa0YHH8.png

edit:
Кога Аквариус става слика или смешко од цитат во потпис е опоменат. А овој покрај опомената од DarkPassenger пак си тера по свое.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32

aa0YHH8.png

edit:
Кога Аквариус става слика или смешко од цитат во потпис е опоменат. А овој покрај опомената од DarkPassenger пак си тера по свое.
Кога сме кај сликите во потпис,незнам зошто не смее да се има тука,барем од оние малите форум банери...

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Кога сме кај сликите во потпис,незнам зошто не смее да се има тука,барем од оние малите форум банери...
Има правила на форумот во однос на потписите. Дека не смее да има слики.
Ама можеме да се договориме, доколку администрацијата се согласи (се разбира).
Да утврдиме максимални димензии и формат на сликата. Доколку има реклама на некој сајт со линк, на истиот сајт да има повратна реклама до сајтот на Цб, или до форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net

aa0YHH8.png

edit:
Кога Аквариус става слика или смешко од цитат во потпис е опоменат. А овој покрај опомената од DarkPassanger пак си тера по свое.
Тоа не е слика, туку сервер за прикажување на телемитски датум и време.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Ако сака нека е и муслимански. Јас не се фаќам за серверот туку за форматот на кој што е прикажан календарот.
Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto