Критики за администрацијата

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Навистина. Првиот дел го сфаќам после тоа описот не ми е јасен.
Не мора да значи дека и другите нема да сфатат, но штом никој не е повикан и општо е поднесена критиката, секој од администрацијата има право на свое мислење ако не го прекршува правилникот.

Да се самоцитирам и дополнам. Хоуп* мене не ми е јасно еве пошо сметам дека сум инволвиран поради тоа што ја спомнуваш администрацијата во целост, што поточно би потенцирала во критиката? Зборам за третирањето, општо.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не мора да значи дека и другите нема да сфатат, но штом никој не е повикан и општо е поднесена критиката, секој од администрацијата има право на свое мислење ако не го прекршува правилникот.
Еве ќе пробам наједноставно да ти објаснам.
Купувачот сум јас-ти ми го продаваш лебот. Т.е ти мене ми продаваш квалитетен форум..
Јас прашувам имате ваков леб таков леб онаков леб.. Т.е јас прашувам зошто сум казнета, зошто е ова вака на форумов, зошто не е онака.
И сега ти продавачот мене ми викаш ајт не малтретирај сега не туку прашувај, ако сакаш леб купи ако не ене ти ја вратата, т.е ми велиш ај ма не замарај со глупости, ако сакаш седи на форум ако не слободно избриши си членство...
И јас излегувам од продавница и никогаш нема да влезам ( а прв пат доаѓам) т.е си одам од форум. Додека ако ти си љубезен и професионално ми го продадеш лебот, т.е одговориш љубезно на моите прашања јас ќе ти го купам лебот и плус ќе те пофалам кај пријатели, т.е ќе останам тука, ќе придонесам за форумот и плус ќе ве предложам и на други.
Се разбравме?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да,точно,но овде се изјасни во целина за сите.

Поентава на мислава?
Знам дека е смешно но ако сметаш твојата критика да биде прифатлива, поедностави ја, вака некако чудно ми е напишана као much a do about nothing.
Па си препрашав од причина што не поминаа но десетина минути за да можам да помислам дека барем грото е консултирано.
Дел од примерот на Хоуп јас пак го насетувам и во твојот прв пост.
Мада немора да знач:)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да се самоцитирам и дополнам. Хоуп* мене не ми е јасно еве пошо сметам дека сум инволвиран поради тоа што ја спомнуваш администрацијата во целост, што поточно би потенцирала во критиката? Зборам за третирањето, општо.
Баш напротив, ти си еден модератор за пример. Бар јас така те гледам, и нема потреба да се пронаоѓаш ти тука.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Еве ќе пробам наједноставно да ти објаснам.
Купувачот сум јас-ти ми го продаваш лебот. Т.е ти мене ми продаваш квалитетен форум..
Јас прашувам имате ваков леб таков леб онаков леб.. Т.е јас прашувам зошто сум казнета, зошто е ова вака на форумов, зошто не е онака.
И сега ти продавачот мене ми викаш ајт не малтретирај сега не туку прашувај, ако сакаш леб купи ако не ене ти ја вратата, т.е ми велиш ај ма не замарај со глупости, ако сакаш седи на форум ако не слободно избриши си членство...
И јас излегувам од продавница и никогаш нема да влезам ( а прв пат доаѓам) т.е си одам од форум. Додека ако ти си љубезен и професионално ми го продадеш лебот, т.е одговориш љубезно на моите прашања јас ќе ти го купам лебот и плус ќе те пофалам кај пријатели, т.е ќе останам тука, ќе придонесам за форумот и плус ќе ве предложам и на други.
Се разбравме?

Таквиот третман нормално дека е погубен за форумот, и мислам дека тој што го пишал треба да се замисли малку дали тоа би му донело повеќе леб (добро де, би ја подобрила репутацијата) на форумот општо.
Сеа не скокајте одма под репутација мислев на тоа утре кога некој ќе дојде кај Хоуп* на кафе, нормално е таа ќе рече дека купила леб со лош квалитет.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski and Хоуп*

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
DarkPassenger - имам одобрување од администраторот на форумов за тој потпис. Уште кога прв пат се зачленив ги прочитав правилата и си прашав дали сепак може да добијам одобрување за линк.
Прекини да ми праќаш опомени за потписот, биди во контакт со админот.

Ако толку смета, па ќе го тргнам потписот, аман. Ќе ставам линк до youtube песничка :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
DarkPassenger - имам одобрување од администраторот на форумов за тој потпис. Уште кога прв пат се зачленив ги прочитав правилата и си прашав дали сепак може да добијам одобрување за линк.
Прекини да ми праќаш опомени за потписот, биди во контакт со админот.

Ако толку смета, па ќе го тргнам потписот, аман. Ќе ставам линк до youtube песничка :)

Прво и основно, опомената ти е без казнени поени и трае 1 ден. Чисто да ти кажам да си го тргнеш линкот и и да го намалиш фонтот, бидејќи е против правилата. Второ, искрено мене лично ми смета бидејќи "боде" очи кога прелистуваш низ тема, не ради правилата. Трето, пробај стави си линк од YouTube песничка ако така ти е кејф.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Прво и основно, опомената ти е без казнени поени и трае 1 ден. Чисто да ти кажам да си го тргнеш линкот и и да го намалиш фонтот, бидејќи е против правилата. Второ, искрено мене лично ми смета бидејќи "боде" очи кога прелистуваш низ тема, не ради правилата. Трето, пробај стави си линк од YouTube песничка ако така ти е кејф.

Па кажи да намалам, небитно ми е дали има казнени поени или не... :)

П.С. Ако ги натераме и другите да бидат поактивни, моите постови многу лесно ќе ги скокаш и нема да биде толку често тој мој потпис кој што ти боди во очи ;)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Па кажи да намалам, небитно ми е дали има казнени поени или не... :)

П.С. Ако ги натераме и другите да бидат поактивни, моите постови многу лесно ќе ги скокаш и нема да биде толку често тој мој потпис кој што ти боди во очи ;)
Тргни го линкот од потписот, намали го фонтот и тргни ја бојата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI