Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
По горе си објасни зошто го засега,не прочита?
Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
Прочитав....ако јас неможам да имам лижавче, нема да има цела градинка.По горе си објасни зошто го засега,не прочита?
Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).Јас колку што знам побарана е дозвола од модераторите или од администраторите, што тебе тоа те засега?
Ако во градинката се забранети лижавчиња?Прочитав....ако јас неможам да имам лижавче, нема да има цела градинка.
Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.Ме засега. Зашто и јас сум опоменат од DarkPassenger за исто и притоа сум ги тргнал проблематичните дело (голем фонт, смешко итн).
Ако во градинката се забранети лижавчиња?
јас шо прам, ич народот да не го боли.Епа почекај ја учителката и исплачи се кај неа.
А кој е тој проблем околу мојот потпис? Што не е решено во врска со него?Abraxas Проблемот за твојот потпис мислам дека не е решен, ако грешам нека каже админот. Затоа, не знам од каде ти е тоа дека дозволено ти е од било кого. Јас се побунив бидејќи порано имаше голема слика, мислам дека целиот муабет се водеше токму во истава тема.
А кој е тој проблем околу мојот потпис? Што не е решено во врска со него?