Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ништо од ова што се зборит не е вистина..
не знам едни луѓе кажале дека 2012 ко божем ке бидит крај на светов , и ги фатиле , па ги клајле во притвор , зашто плашеле луѓе само..
Баба ми би рекла „ еееее колку краја на светов у мојве 77 године сум преживела, све е тоа лук и вода, не слушај и не веруј“ Па ја решив да и верувам на баба и мислам дека крајот на светот е мноооогу далеку, зарем мислите дека толку лесно ќе се спасиме?...не не! Уште многу живот не очекува
Ова е што би рекле superstition... Крај на светот секако дека ќе има, само не бар во наредните 500 години, а не ми е во план толку да живеам А Маите ако биле толку паметни и успеале Time Travel да откријат свака им чест, па дури и денот го дознале, види интелигенција бе алал да им е
Коа ќе остареме ќе има шо да им кажуваме на внуците. „Еееех внучко, прадедо ми проживеал две светски војни ама јас внучко мој....ееееех седум пати крај на светот имам преживеано“
Коа ќе остареме ќе има шо да им кажуваме на внуците. „Еееех внучко, прадедо ми проживеал две светски војни ама јас внучко мој....ееееех седум пати крај на светот имам преживеано“