Колку часа дневно спиете?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,517
1,183
Big Sur
Последно време знае и по 10-11 часа да ме фати и пак се осеќам ко умрена пошто цела ноќ ги сонувам обврските што ги имам и работите што ги мислам преку ден.