Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
за на школо сум спремна набрзина, едно 10 минути највеќе! Повеќе ми иде спремањето у нешто да не забравам за школо
А за излегување, па околу пола саат, пошто поретко ја пеглам косата, повеќе ми се свиѓа природна да си ја носам, а и онака ми иде брзо спремањето
Додека за свадба, некои такви поголеми свечености, околу саат ( додека да се погледнам од сите страни како изгледам )
за на школо 10-15 мин- крем-пудра-маскара-сјај.Почнувам со тоалет,облекување,шминка
а за излегување цел ден..да се избањам,да ја исушам косата па да ја испеглам,да најдам комбинација (дури да излезам ќе се промени 3-4 пати ) ии на крај шминка + парфем
Многу мин. 2 саати за вечерно излегување и пак на крај трчам или сум заборавила, другарките секогаш ме караат ама шо да праам таква сум, сакам се да биде тип топ на мене А за на факултет .. па нз, пола саат.. не сум била одамна