Сигурно нема лично јас да го водам затоа што јас имам друга работа која ми завзема повеќе од половина ден и сносам голема одговорност.Глава ме боли секој ден, а ова со кафичов уште помалку ми треба, но гледано од финансиски аспект убаво е да си имаш како прва помош. Значи се случи за едното нема работа, кафичов да ме покрива.Само ради тоа гледам, не од аспект курчење сум отворил кафич и изигравам јебо факич.
За инспекции ги имам луѓето, можеме да пролонгираме некои работи.Како на пример пријавување на работници и слично.Тоа исто така ќе ти го кажам во порака.
Па си пишал дека влезница нема да се наплаќа кога ќе има диџеи.
А вака во обичен ден би се наплаќало?
И мене тоа ме влече и всушност заради тоа и беше муабетот што ме натера да дојдам до идеја за кафич.
Па за влез не би наплаќал. Колку има место, толку. Ете вчера бев во Експириенс и имаше жива свирка (српско, кое не го поднесувам али тоа е) и влез не се наплаќаше. Се си беше под контрола, гужва немаше многу.
Е сега заборавив да ги споменам коњопоите. И тие би играле важна улога. Кога би имало журка, ќе оставам 2-3 поголеми сепариња за седење и другото би било се коњопој.